Damlaget

Coach Corner 2017/2018

Angelica Gabrielsson
Angelica Gabrielsson – Head coach för Norrorts damer i basketettan säsongen 2017/2018

Damerna tar sig an en ny säsong i Basketettan med en relativt ny trupp med påfyllning underifrån av unga spelare och från Div 2. De med basketettan-erfarenhet från tidigare kommer att få kliva in och leda laget då ett flertal av förra säsongens tongivande spelare nu återfinnas i liga-miljö eller aspirerande sådana såsom EOS, Norrköping, Alvik och Wetterbygden. Roligt att se Norrort producera för Svensk Basket och att kretsloppet för nästa Norrorts-generation fortgår!

Som ny-gammal coach på denna nivå så är det i skrivande stund svårt att sia om motståndarna och prestationer. Det är nuläget som gäller och vi får jobba för att bli ett komplett lag över tid. Det är en process att få alla pusselbitar på plats men med så pass hårt jobbande tjejer som vi har är jag inte orolig – för viljan saknas definitivt inte. Vi får se till att lära oss tillsammans i de utmaningar vi ställs inför på varje träning och match – då när idrott är som bäst!

Tillsammans med Mattia Guarenghi och Jovana Ciric så kommer coach-staben att jobba intensivt för att få ihop laget och spelet. Förhoppningen är att kunna bjuda på en frejdig, fartfylld basket med inslag av kontroll och smartness.

Vi ses i hallarna!

Angelica Gabrielsson
Head Coach Norrort Basket Damer